Gaziantep'te seyir halindeki Tofaş marka otomobilin sol ön lastiği bir anda yerinden çıktı. Yaşanan ilginç anlar ise arkadan gelen motosikletlinin kask kamerasına yansıdı.

Olay, Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesi Burç Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü öğrenilemeyen 27 UP 359 plakalı Tofaş marka otomobil, kavşakta dönüş yaptığı sırada sol ön lastiğini kaybetti. Araç, lastiğin çıkmasıyla birlikte sola doğru yattı.

O anlara tanıklık eden ve motosikletiyle arkadan seyir halinde bulunan Paşa Gündoğdu, yaşananları kask kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde, otomobilin dönüş yaptığı sırada lastiğin yerinden çıkması ve aracın dengesini kaybetme anları yer aldı.

Görüntülerin devamında ise motosikletli Gündoğdu’nun, yola fırlayan lastiği alarak otomobil sürücüsüne verdiği anlar da görüldü.

Yaşanan olayın görüntüleri kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi görerek çok sayıda izlenme aldı.

Kaynak: İHA