İstanbul Gaziantepliler Derneği’nin gerçekleştirdiği geleneksel baloda, İstanbul Gaziantepliler Derneği Başkanı Oya Öztan, katılımcılara hitap etti. Baloda konuşmacı olarak Gaziantepli İzmir Milletvekili Mahir Polat, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Güzelbey, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi gibi isimler yer aldı.

Katılımcılara hitap edenler arasında yer alan Büyükekşi, konuşmasında Gaziantepli olmanın her zaman kendi hayatında bir ayrıcalık olduğunu yatırımlarını yaparken öncelikli olarak Gaziantep’i düşündüklerini belirtti. İnal Aydınoğlu ise, Gaziantep sevgisi ve memleket hasreti ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi.

Mustafa Süzer, İmam Altınbaş, Bekir Okan, Altan Fakılı, Necmettin Sökücü, Bülent Karadağ, Osman Gazi Kiraz, Bekir Işık Kuyucu, Bünyamin Sürmeli, İrfan Koruk, Murat Camuş gibi iş, siyaset ve akademi dünyasının tanınan simaları da etkinliğe katılım sağladı.

Coşkulu bir geceye tanıklık eden etkinlikte, Gaziantep türkülerinden derlenen bir dinleti gerçekleştirildi. Davetliler bir sonraki geleneksel baloda görüşmek üzere salondan ayrılırken etkinlik sona erdi.

Editör: Haber Merkezi