Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, son dönemde üst üste katılmadığı meclis toplantıları ve CHP’den istifası sonrası dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yılmaz, Şehitkamil Belediye Meclisi Mayıs ayı 2. oturumuna da katılmadı. Umut Yılmaz’ın partisi CHP’den istifası öncesinden bu yana toplam 6 meclis toplantısına katılmadı.

Son İki Ayda Altı Toplantıya Katılmadı

Başkan Umut Yılmaz, son iki ayda toplam altı meclis toplantısını kaçırdı. Bu toplantıların dördü Şehitkamil Belediyesi, ikisi ise Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne aitti. Yılmaz’ın üst üste toplantılara katılmaması dikkat çekmeye devam ediyor.

İstifa Eden 5 Üye Toplantıya Katılmadı 

Toplantının ilk bölümünde istifa eden 7 meclis üyesinden sadece Yusuf Açıkgöz ve Aybüke Sağlam toplantıya katılmıştı. CHP’li meclis üyeleri toplantıyı terk edince, toplantı yeter sayısı düşmüş oldu.

8 Mayıs Deprem mi Oldu? Son Depremler Listesi 8 Mayıs Deprem mi Oldu? Son Depremler Listesi

CHP’li üyelerin ayrılması ile düşen toplantı yeter sayısı bağımsız meclis üyelerinin katılımı ile sağlandı. Görüşülen bütün gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Bağımsız Üyeler de Mecliste Yer Almadı

Bugünkü oturumda Bağımsız Meclis üyelerinin de katılım sağlamadı.

Kaynak: Haber Merkezi