Şehitkamil Belediyesi tarafından Eydibaba Mahallesi’nde yaklaşık 4 bin metrekarelik alanda yapımı tamamlanan park, vatandaşların kullanımına sunulacak. Parkta futbol ve basketbol sahalarının yanı sıra yürüyüş yolu, fitness alanı, oturma ve dinlenme bölümleri ile peyzaj düzenlemeleri yer alıyor.

Mahalle sakinlerinin ihtiyaçları doğrultusunda planlanan projede, özellikle çocuklar ve gençlerin spor yapabileceği alanlara yer verildi. Farklı yaş gruplarına hitap edecek şekilde tasarlanan parkın, mahalle yaşamına hareketlilik kazandırması hedefleniyor.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, çalışmanın mahalle sakinlerinin yaşamına doğrudan dokunacak önemli bir yatırım olduğunu belirtti. Yılmaz, ilçenin her mahallesinde vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veren alanlar oluşturmaya devam ettiklerini ifade etti.

Yaklaşık 4 bin metrekarelik alanda oluşturulan park; futbol ve basketbol sahaları, yürüyüş yolu, fitness alanı, oturma ve dinlenme bölümleri ile ağaçlandırma ve peyzaj düzenlemelerini bir arada barındırıyor.





