Gaziantep FK’nın başına geçtikten sonra takımına iyi bir başlangıç yapan Teknik Direktör Orhan Ak, Fenerbahçe maçının ardından futbolcularını tek tek kutladı.
Göreve getirildiğinde tartışmalara neden olan ve performansı merak edilen genç teknik adam, Gaziantep FK’nın başındaki ilk maçında takımının 4-2’lik galibiyetine tanıklık etti. Ak, önceki akşam ise şampiyonluğun güçlü adaylarından Fenerbahçe karşısında alınan 0-0’lık beraberliğin ardından soluğu sahada aldı.
Futbolcularını tek tek tebrik etti
Fenerbahçe karşısında sahaya koydukları mücadeleden memnun kalan Orhan Ak, maçın ardından futbolcularının yanına gitti.
Genç teknik adamın oyuncularına sarılarak onları tek tek tebrik ettiği görüldü. Alınan bir puanın ardından takımın mücadelesinden memnun kalan Ak, futbolcularına destek verdi.
“Her hafta daha iyi olacağız”
Göreve başladığı günden itibaren takımın her geçen hafta daha iyi bir noktaya geleceği mesajını veren Orhan Ak, kalan haftalarda da iyi sonuçlar almaya devam edeceklerinin sözünü verdi.
Gaziantep FK’da gözler şimdi ligde oynanacak gelecek karşılaşmalara çevrildi.





