Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Orhan Ak, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu. Zorlu bir rakibe karşı mücadele ettiklerini belirten Ak, alınan puanın moral ve puan tablosu açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
"İlk Yarı Fırsatları Değerlendirseydik Farklı Olurdu"
Karşılaşmanın ilk yarısında takımının sergilediği oyundan memnun olduğunu ifade eden Orhan Ak, geçen hafta yakaladıkları takım karakterini sahaya yansıttıklarını söyledi. Rakibin direkten dönen toplarında şanslı olduklarını kabul eden tecrübeli teknik adam, ilk yarıda yakaladıkları fırsatları değerlendirmeleri halinde mücadelenin ikinci yarısının çok daha farklı bir senaryoya sahne olabileceğini dile getirdi.
Kocaelispor Maçı Hazırlıkları Başlıyor
Taraftarlara desteklerinden ötürü teşekkür eden Orhan Ak, ligin oldukça zorlu geçtiğini ve hiçbir hatanın kredisinin bulunmadığını ifade etti. Takım ruhunun korunması gerektiğine dikkat çeken Ak, önlerindeki Kocaelispor karşılaşmasının da yüksek atletizm isteyen zorlu bir mücadele olacağını belirterek ara vermeden hazırlıklara başlayacaklarını duyurdu.




