Yeni Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç’i bıçaklayan Seydi Ahmet Keleş ile suç delillerini gizlediği değerlendirilen oğlu Hakan Keleş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Melih Meriç’in Şahinbey ilçesi İbni Sina Mahallesi’nde bıçaklanmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Seydi Ahmet Keleş ve beraberindeki 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.
Seydi Ahmet Keleş ve oğlu tutuklandı
Soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen CHP Oğuzeli eski İlçe Başkanı Seydi Ahmet Keleş ile suç delillerini gizlediği değerlendirilen oğlu Hakan Keleş, çıkarıldıkları 1. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.
"Çok pişmanım, yaşadığına çok seviniyorum"
Seydi Ahmet Keleş, adliyeye sevki sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak olaydan dolayı pişman olduğunu söyledi.
Keleş, "Pişmanım, bilerek yapmadım. Çok pişmanım, vekil benim arkadaşım. Beni çok tahrik etti. Çok pişmanım, bilerek yapmadım. Yaşadığına çok seviniyorum" ifadelerini kullandı.
Olayın nedeni ilçe başkanlığı iddiası
Keleş'in emniyetteki ifadesinde ise olayın, Yeni Parti Oğuzeli İlçe Başkanlığı görevinin başka bir isme verilmesi nedeniyle Meriç ile arasında başlayan husumet sonucunda meydana geldiğini ifade ettiği belirtildi.




