İster erken seçim olsun isterse normal seçim. Neticede sandık önümüze gelecek ve biz de aklımıza yatan, bu ülkeye daha yararlı olacağına inandığımız bir adaya oyumuzu vereceğiz.
Şu anda aday olup olmayacağına yargının karar vereceği ve Cumhur ittifakının adayı Tayyip Bey var. Diğer tarafta ise henüz aday belli değil. Belli olsa bile 6’lı masa şu anda suskun.
Aslında ülkemiz şöylesine bir normal şartlarda olsa, yani ekonomi sorunu olmasa, yaşam normal olarak devam etse seçim pek te önemli değil. Zira kim başımıza gelirse gelsin nasıl olsa geçinip gidiyoruz der ve işimize bakarız.
Anacak :
Kazın ayağı öyle değil. Zira bir tarafta tek adamın her şeye muktedir olduğu bir rejim, diğer tarafta da parlamentonun hakim olabileceği bir rejim. İşte vatandaş bu ikiden birini seçmek isteyecek gönlünce.
İktidara da, muhalefete de hatırlatmak isterim ki, programlarınızı BEN diye değil BİZ diye yapınız. Zira ben EGO suyla hareket edilmesi halinde zaten hiçte iyi olmayan yaşantımız daha da inkitaya uğrar.
Özellikle 6’lı masa etrafındaki liderlerin bundan böyle, hele hele aday konusundaki konuşmalarına çok ama çok dikkat etmeleri gerekmektedir. Tüm 6’lı masa lideri özellikle partileri için değil ülke için hareket ettiklerinin bir kez daha ispatlamak zorundadır. Şu anda Millet ittifakı liderlerinden bazılarının çatlak ses verdiği müşahede edilmektedir.
Onun için diyorum ki atılacak adımlar ben değil biz olmalıdır. Yani HER ŞEY VATAN İÇİN olmalıdır…