İki başkan, vatandaşlarla bayramlaşırken kesim alanlarında alınan hijyen ve güvenlik önlemlerini yerinde inceledi.

Kesim Alanlarında Ortak Denetim

Bayram sabahı gerçekleştirilen ziyarette Başkan Şahin ve Başkan Yılmaz, kesim alanlarında yapılan düzenlemeleri kontrol etti, görevlilerden bilgi aldı. Ziyaret sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen iki başkan, bayramlaşarak iyi dileklerde bulundu.

Gaziantep Üniversitesi’nde Arazi Krizi Gaziantep Üniversitesi’nde Arazi Krizi

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin ve belediye meclis üyelerimizle birlikte Kurban Bayramı’nın ilk gününde kesim yerlerimizde vatandaşlarımızı ziyaret ettik ve bayramlarını kutladık. Kesim alanlarında incelemelerde bulunup denetimlerimizi gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Siyasi Yakınlaşma Tartışması Yeniden Alevlendi

Ortak ziyaret, Gaziantep siyasetinde dikkat çeken bir gelişme olarak yorumlandı. CHP'den istifa ederek bağımsız aday olarak seçimleri kazanan Umut Yılmaz’ın, son dönemde AK Partili yöneticilerle sık sık yan yana görüntülenmesi, kulislerde “AK Parti’ye geçebilir” iddialarını yeniden gündeme taşıdı. Fatma Şahin’le birlikte yapılan bu bayram programı, bu ihtimali güçlendiren bir gelişme olarak değerlendirildi.

Kaynak: Haber merkezi