Gaziantep’in gayrimenkul alanında önde gelen Sahibinden Emlak şirketi, yeni bir isimle gücüne güç kattı. İbrahim Özdemir Yapı İnşaat adlı yeni iş yerini açarak bu alanda kendini bir kez daha kanıtlamış oldu.

İbrahim Özdemir Yapı İnşaat ofisinin açılışına, Gaziantep Vali Yardımcısı Nihat Karabulut, AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve İbrahim Özdemir Yapı İnşaat ve Sahibinden Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Yıldız katıldı.

Açılış konuşmasında Gaziantep Vali Yardımcısı Nihat Karabulut, “Bizler de sizler gibi bugün burada bir kardeşimizin başarılarını yerinde görmek ve takdir etmek üzere toplanmış bulunmaktayız. Kendisini kutluyorum. Kentimize güzel eserler kazandıran bu firmaların başarılarından dolayı bizle de haklı gururunu yaşıyoruz. Bu mutlu günlerinde kendileri le beraber olmaktan son derece büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ise günün anlam ve önemine dair şu sözleri sarf etti: “Bu anlamlı ve mübarek Cuma gününde İbrahim kardeşimizin iş yerinin açılışında olmaktan mutluluk duyuyorum. İnşallah Rabbim bu iş yerinde hayırlısından, helalinden bol kazançlar nasip etsin. Rabbim memleketimizi, milletimizi ve ümmetimizi kazalardan, belalardan ve salgın afetlerden esirgesin. Bu açılışın herkese hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

Sektöre öncülük etmenin haklı gururu ile kendilerini işlerine verdiklerini dile getiren İbrahim Özdemir Yapı İnşaat ve Sahibinden Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Yıldız, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni ofisimizle bizi güler yüzle tercih eden herkesle paylaşma arzusundayız. Bu vesile ile yeni ofisimiz İbrahim Özdemir Yapı İnşaat ailesine hayırlara vesile olmasını yüce mevladan niyaz eder hepinize tekrardan hoş geldiniz diyerek saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi. (MERVAN SAK)