Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, bu yıl Gaziantep Üniversitesi’ni kazanan öğrencilere yardımcı olmak için bilgilendirme faaliyetlerinde bulunuyor.

Yeni eğitim yılında Gaziantep Üniversitesi’ni kazanan öğrencilere yardımcı olmak için bilgilendirme faaliyetlerinde bulunan Gaziantep il Emniyet Müdürlüğü, Gaziantep il Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’un talimatıyla hem öğrencileri hem de ailelerini korumak, bilgilendirmek ve her türlü olumsuz durumda önlem almak için seferber oldu.

Gaziantep il Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamada, “Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü personelimizce 06-07 Eylül 2021 tarihlerinde, yeni eğitim ve öğretim döneminde Gaziantep Üniversitesini kazanarak kayıt yaptırmak için ilimize gelen öğrenciler ve beraberindeki aile fertlerine yardımcı olmak, terör örgütlerinin her türlü zararlı propaganda çalışmalarına karşı öğrencilerimizin bilinçlenmelerine katkı sağlamak amacıyla yapılan bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında, 2.970 kişiye ulaşılmıştır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi korumak ve güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir” açıklaması yapıldı. (ASLI EMEKTAR)

Editör: Haber Merkezi