Milli aranın ardından ligde çıktığı üst üste 2 maçını kaybererek taraftarını üzen Gaziantep FK, yarın akşam saat 19.00'da güçlü rakibi Trabzonspor ile kritik bir maça çıkacak. 

Önceki gün kupada zorda olsa Etimesgut Belediyespor'u yenerek turtayan Gaziantep Futbol Kulübü, ligdeki kötü gidişatına son vermek için yarın akşam saat 19.00'da ligin önemli rakiplerinden Trabzonspor karşısında mutlak kazanmaya çalışacak. Alt sıralardan uzaklaşıp üst sıralarda yer bulmak isteyen kırmızı-siyahlılar Kalyon stadyumunda konuk edeceği Karadeniz ekibi karşısında mutlak kazanmayı hedefliyorlar. 

Sumudica 11'de Yinie Değişiklik Yapacak

Yarın akşam oynanacak zorlu Trabzonspor maçı öncesinde Gaziantep FK'da 11'de yine zorunlu olarak 11'de değişiklik olacak.. Furkan Soyalp ve Max Gradel'in cezaları nedeniyle forma giyemeyeceği maçta teknik direktör Marius Sumudica, yine zorunlu olarak 11'de değişikliğe gidecek. Geçen hafta Kasımpaşa karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından futbolcularna sitem eden ve kadroda değişikliğe gideceğinin sinyallerini veren Sumudica'nın yarın akşam Trabzonspor karşısına nasıl bir 11 çıkacağı ise merak konusu. Gaziantep FK, güçlü rakibi Trabzonspor karşısında kazanıp ligde yeniden çıkışa geçebilmenin hesaplarını yapıyorlar.