Yargı dizisinde Yekta ölüyor mu?

Dün Yargı'nın 74'üncü bölümünde Ceylin, Mercan da dahil olmak üzere ölümcül bir girdabın içine girerken, Ilgaz'ın başında olduğu emniyet, tüm birimleriyle, Tilmen Hukuk'u ablukaya almak zorunda kaldı. Ceylin ile Laçin'in en acıysa, katilin Yekta'yı vurduğu an oluyor.

Kanal D ekranların sevilen dizisi Yargı yeni bölümüyle sevenlerini ekran başına topladı. Yargı son bölümde Yekta vuruldu. Yektaların bulunduğu odadan iki el silah sesi gelmesiyle kimin vurulduğu belli oldu. Yargı dizisinde Yekta ölecek mi merak ediliyor. Uğur Polat diziden çıkacak mı merak ediliyor.

Yekta Ölüyor Mu?

Kanal D sevilen dizisi Yargı’da Yekta karakterinin ölmesi beklenmiyor. Sevilen oyuncu Uğur Polat’ın Yargı diziyle sezon sonuna kadar devam edecek. Yekta karakteri ölmedi.

Yekta Kaç Yaşında?

Yargı avukat Ömer kimdir? Uğur Polat kaç yaşında? Uğur Hakan Polat, 60 yaşındadır. Uğur Polat, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.

Yekta Kim Gerçek Adı?

Uğur Polat Kimdir? Uğur Polat, Yargı dizisinde Yekta karakterini canlandıran deneyimli bir Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 27 Nisan 1961 doğumlu olan Uğur Polat, 60 yaşındadır.