Evde kendi saç yağınızı yapın! Evde kendi saç yağınızı nasıl yapabilirsiniz? Tüm detaylar yazımızda!

Hepimiz saçlarımızın güzel ve güçlü görünmesini isteriz. Saç bakımı kişisel bakımın en önemli unsurlarından biridir. Saçlarınızın sağlıklı ve güçlü görünmesi sizin için önemlidir. Bu noktada doğru saç bakımı ile saçlarınız sağlıklı ve güçlü görünecektir. Saçlarınıza bakım yapmamak saçlarınızın yıpranmasına ve kırılganlaşmasına neden olabilir. Bakımsız bırakılan saçların gür ve dolgun hale gelmesi mümkün değildir.

Hacimli ve dolgun saçlar

Saçları Güçlendirmenin Doğal Yolları
Zaman zaman kullandığınız kimyasal ürünler, saç maşası, saç düzleştirici ve saç kurutma makineleri saçınıza zarar verebilir. Saçlarınızın kalınlaşması için bin farklı ürün kullanmanız gerekebilir. Bunun yerine bu ürünler saçınızın daha fazla zarar görmesine neden olabilir.

Saçınıza doğal olarak hacim ve güç vermenin çok basit bir yolu. Saçlarınızı tedavi etmek için kullanılan doğal yöntemler her zaman daha etkili ve sağlıklı bir görünüm sağlar. Ayrıca kendi saç yağınızı da yapabilirsiniz. Evde kolaylıkla hazırlayıp kullanabileceğiniz doğal saç yağı tariflerinin tüm detayları yazımızda.

Doğal Ev Yapımı Saç Yağı

Saçları 10 Kat Daha Dolgunlaştıran Saç Yağı
Malzeme;

2 çay kaşığı hindistancevizi yağı
2 çay kaşığı jojoba yağı
2 çay kaşığı biberiye yağı
3-4 yemek kaşığı zeytinyağı (saçınızın uzunluğuna göre daha fazla veya daha az ekleyebilirsiniz)
hazırlık;

Tüm yağları iyice karıştırın.
Karışımı saçınızın köklerine iyice uygulayarak başlayın. Saçınızın kökleri çok önemli olduğu için çok dikkatli bir şekilde uygulayın.
Daha sonra saçınızın uçlarına iyice uygulayın.
Saçınızı yaklaşık 2 saat bu şekilde bırakın. Saçınızı iyice yıkayın. Saçınızdaki yağı tamamen çıkarmak için saçınızı iki kez şampuanla yıkayabilirsiniz.