Canan Karatay, basura iyi gelen besini açıkladı. Doğal beslenme tarzının hastalıklara karşı koruma sağladığını sıklıkla ifade eden Karatay, doğal beslenmenin hemoroid üzerindeki etkisini açıkladı. Halk dilinde basur olarak bilinen Hemoroid hastalığından muzdarip olan kişiler için rahatlatacak çözümü açıklayan Karatay, bu besinin bağışıklık üzerindeki etkisine de dikkat çekti. İşte faydasını öğrenince sofranızdan eksik etmeyeceğiniz o besin

Sağlıklı beslenme alanında verdiği tavsiyelerle sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Canan Karatay ezber bozan reçetesi ile yine bilim dünyasına damgasını vurdu. Önerdiği farklı besinlerle milyonlarca kişiye ve hastalıklara çözüm bulan Canan Karatay, 'Basura ne iyi gelir? sorusuna karşı en faydalı besinini açıkladı. Doğal beslenme tarzının hastalıklara karşı koruma sağladığını sıklıkla ifade eden Karatay, doğal beslenmenin hemoroid üzerindeki etkisini açıkladı. İşte Canan Karatay'ın basur için hayat kurtaran önerisi

Prof. Dr. Canan Karatay ezber bozan reçetesini paylaştı. Karatay hocaya göre zeytin çekirdeği de tıpkı zeytin gibi şifalı.

Kendinizi hemoroid oluşumuna karşı korumak istiyorsanız zeytin çekirdeğini mutlaka her gün 4 tane tüketin.

Zeytin çekirdeği yutmak, midenin ve bağırsakların rahatlamasını sağlayarak kabızlık sorununun ortadan kaldırılmasına yardımcı oluyor.

Halk arasında basur olarak bilinen hemoroid rahatsızlığını tedavi etme özelliği ile de biliniyor.

Günde 4 tane zeytin çekirdeği yutmak, vücuttaki kötü kolesterolün düşmesini sağlıyor.

ZEYTİN ÇEKİRDEĞİNİ MİDE ERİTİR Mİ?

Zeytin çekirdeği yutmanın mideye bir zararı yoktur. Yapılan araştırmalara göre zeytin çekirdeği sindirim enzimleri ve mide asitleri tarafından çok kolay eritilebilir.

Kaynak: Akşam