Birçok yerde yağ lekeleri görülebilir. Aslında duvar yüzeyleri buna bir örnektir. Ancak duvarlardaki yağ lekelerini çıkarmak bazen zahmetli olabiliyor. Ayrıca duvarlardaki yağ lekeleri de çıkarılmadığı takdirde kötü bir görünüm oluşturabilir. Bu amaçla duvarlardan yağ lekelerinin çıkarılmasına yönelik pratik yöntemler üzerinde çalışılabilir. Bu noktada, tek bir formül duvardaki yağ lekesini büyük ölçüde çözebilir.


Duvarlardaki yağ lekelerini çıkarmanın pratik yolları

Duvarlardaki yağ lekelerini çıkarmanın birçok yolu vardır. Ancak tercih edilebilecek bazı yöntemler aslında duvarlardaki yağ lekelerini de çıkarabiliyor. Aslında bu yöntemlerden biri şu şekilde gerçekleşir;

Yağ lekelerini çıkarmanın pratik yöntemlerinden biri de karbonat ve sirkedir. Aslında, yağlı duvarları temizlemeye yönelik bu temizlemesi kolay tarif tamamen sirke ve kabartma tozunu bir kapta karıştırmaktan ibarettir.

Elde edilen karışım, duvarlardaki lekelerin temizlenmesine uygun bir bez yardımıyla duvarların temizlenmesinde kullanılır. Temizleme işlemi tamamlandıktan sonra kurutma işlemine geçilir. Ayrıca duruma göre kurutma işleminin iki kez tekrarlanması gerekebilir. Temizleme ve kurutma işlemi tamamlandıktan sonra söz konusu bölgedeki yağ lekelerinin neredeyse yok olduğu görülebilir.