Türkiye'de 13 Ocak'ta başlayan 2024-2025 Futbol Sezonu 2. Transfer ve Tescil Dönemi sona erdi. Transfer döneminin sona ermesinin ardından Trendyol Süper Lig'deki takımların yeni kadroları da şekillendi. Bu süreçte Gaziantep Futbol Kulübü kadrosunu 5 futbolcu ile güçlendirirken, 7 futbolcu ile de yollarını ayırdı.

Gaziantep 14 Mayıs’a Hazırlanıyor Gaziantep 14 Mayıs’a Hazırlanıyor

Gaziantep ekibi, kış transfer dönemine Emmanuel Boateng, İzzet Erdal, Muhammed Gümüşkaya (Kiralık), Anel Husic (Kiralık) ve Semih Güler'i kadrosuna kattı. Kırmızı-siyahlılarda takımdan ayrılanlar ise Mustafa Eskihellaç (Trabzonspor), Eren Erdoğan (Boluspor-Kiralık), Eren Çakır (Menemen FK-Kiralık), Mirza Cihan (Adanaspor-Kiralık), İlker Karakaş (Batman Petrolspor-Kiralık), Onurhan Babuşcu (Anadolu Üniversitesi-Kiralık) ve Ali Mevran Ablak (Kırşehir FSK-Kiralık) oldu.

Yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında 15 Şubat Cumartesi günü 13.30'da Sivasspor'u konuk edecek.

Kaynak: İHA