Gaziantep FK, sakatlıkları bulunan 8 futbolcusunun sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Kulüpten yapılan bilgilendirmede, bazı oyuncuların bireysel saha ve kuvvet çalışmalarını sürdürdüğü, bazı futbolcuların ise tedavi ve rehabilitasyon süreçlerinin devam ettiği belirtildi.
Alt adalelerindeki sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Ulrich Meleke ve Ogün Özçiçek, sağlık ekibinin hazırladığı program doğrultusunda bireysel saha çalışmalarına ve fitness salonundaki kuvvet antrenmanlarına devam ediyor.
Üst adalesinden sakatlanan Sontje Hansen fitness salonunda kuvvet çalışmalarını sürdürürken, arka adalesindeki sakatlık nedeniyle tedavi gören kaleci Kacper Tobiasz'ın rehabilitasyon süreci devam ediyor.
Sağ omzundaki sakatlığı nedeniyle tedavi edilen Arda Kızıldağ ise bireysel saha çalışmalarının yanı sıra takım antrenmanlarına kısmen katılıyor. Oyuncunun fitness salonundaki kuvvet çalışmaları da sürüyor.
Alt adalesindeki sakatlığı nedeniyle tedavisi devam eden Serdar Dursun da bireysel saha ve kuvvet çalışmalarına devam ediyor.
Bel fıtığı nedeniyle ameliyat edilen Nazım Sangare ile Çaykur Rizespor karşılaşmasında sağ ayak bileğinden sakatlanarak operasyon geçiren Fuat Bavuk'un tedavi ve rehabilitasyon süreçleri ise sürüyor.




