Trendyol Süper Lig’de 31. hafta maçında Gaziantep FK, Gaziantep Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Hatayspor’u konuk etti. Mücadelede 0-1 geriye düşen Gaziantep ekibi bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-1 üstünlükle ayrılarak 3 puanın aldı.
Gaziantep FK’ya galibiyeti getiren golleri 45+3’üncü dakikada Boateng ve 59. dakikada Halil Dervişoğlu kaydetti. Hatayspor’un tek golü 38. dakikada Vincent Aboubakar geldi.
Husic, Başakşehir Maçında Yok
Gaziantep FK'da mücadelenin 44. dakikasında sarı kart sınırında yer alan Anel Husic , Boutobba’ya yaptığı faul sonrası gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü ve Pazar günü oynanacak Başakşehir maçında takımını yalnız bırakacak.
Ligdeki Durumları
Gaziantep FK bu sezon oynadığı 29 karşılaşmada 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak 42 puanla 7. sırada bulunuyor. Hatayspor ise ligde oynadığı 29 karşılaşmada 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 18 mağlubiyet alarak 19 puanla 18. sırada yer alıyor.