İl Emniyet Müdürü Celal Özcan Kocaeli’ye atanırken, Gaziantep’ın yeni Emniyet Müdürü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanı Serdar Büyükleblebici oldu.
Emniyet teşkilatında yapılan kapsamlı görev değişikliği Gaziantep’ı da kapsadı. 17 Eylül 2026 tarihli ve 2026/316 sayılı atama kararıyla çok sayıda ilin emniyet müdürlüğünde değişikliğe gidildi.
Celal Özcan’ın yeni görev yeri Kocaeli
Atama listesinde Gaziantep İl Emniyet Müdürü olarak yer alan Celal Özcan, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.
Kararla birlikte Özcan’ın Gaziantep’teki görevi sona ererken, yeni görev yeri Kocaeli oldu.
Gaziantep’a Serdar Büyükleblebici atandı
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü görevine ise Serdar Büyükleblebici getirildi. Büyükleblebici, yeni atama öncesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanı olarak görev yapıyordu.
Atama kararıyla birlikte Gaziantep Emniyeti’nde Celal Özcan’dan boşalan görevi Serdar Büyükleblebici devralacak.






