Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, uzun yıllardır evli olan çiftler için anlamlı bir projeyi hayata geçiriyor. Daha önce hac veya umre ziyaretinde bulunmamış olan çiftlerin kutsal yolculuğa çıkabilmesi için hazırlanan “41 Yıllık Çiftlerin Umre’ye Gönderilme Projesi” kapsamında ilk adım atılıyor.
Şahin’in Duyurduğu Projede Yeni Gelişme
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in daha önceden duyurduğu proje, kentte büyük heyecan yarattı. Başvuruların tamamlanmasının ardından çok sayıda çift, kutsal yolculuk için yapılacak kura çekimini beklemeye başladı.
Protokol Töreni Bugün
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin 2025 Aile Yılı kapsamında, uzun yıllardır evli olup daha önce hac veya umre deneyimi yaşamamış çiftlere özel hayata geçirdiği, ’41 Yıllık Çiftlerin Umre’ye Gönderilme Projesi’ kapsamında 7 Eylül Pazar Günü (Bugün) saat 12.00’da Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde protokol imza töreni gerçekleşecek.”