Kulüp Başkanlarına Ziyaret

Turkcell Süper Kupa yarı finali kapsamında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Gaziantep Valisi Kemal Çeber tarafından stadyumda ziyaret edildi. Çeber, iki kulüp başkanına da başarı dileklerini ileterek müsabakanın dostluk ve fair-play ruhu içinde geçmesini temenni etti.

GASKİ’de Bayrak Değişimi
GASKİ’de Bayrak Değişimi
İçeriği Görüntüle

Tribünden Takip

Vali Kemal Çeber, karşılaşmayı İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Mustafa Aydın ve protokol üyeleriyle birlikte tribünden takip etti. Çeber, müsabakanın Gaziantep’in spor kenti kimliğini güçlendirdiğini belirterek, “Fair-play ruhu içerisinde futbolun kazanmasını diliyoruz” dedi.

Gaziantep’in Spor Şehri Vurgusu

Gaziantep, son yıllarda ev sahipliği yaptığı ulusal ve uluslararası organizasyonlarla “Spor Şehri” kimliğini pekiştiriyor. Süper Kupa yarı finali de bu vizyonun önemli bir parçası olarak öne çıktı. Kentte alınan güvenlik ve organizasyon tedbirleri sayesinde karşılaşma sorunsuz şekilde gerçekleştirildi.

Güvenlik ve Organizasyon

Müsabaka öncesinde Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Spor Güvenlik Toplantısı düzenlenmiş, trafik ve asayiş tedbirleri alınmıştı. Vali Çeber, toplantıda tüm kurumların iş birliği içinde çalıştığını ve karşılaşmanın huzur ortamında oynanması için gerekli hazırlıkların tamamlandığını açıklamıştı.

Kaynak: Haber Merkezi