Gaziantep FK’nın Beşiktaş’tan kiraladığı Tayyip Talha Sanuç, takım arkadaşı Ersin Destanoğlu’nun sert müdahalesi sonrası yerde kalmış ve oyuna devam edememişti. Yapılan kontrollerde genç oyuncunun yüzündeki maxilla kemiğinde kırık tespit edildi.
Ameliyata alınıyor
Kulüp, pozisyonu “verilmeyen penaltı” olarak nitelendirerek detaylı bir açıklama yaptı. Sanuç’un tedavisine başlandığı, 11 Aralık Perşembe günü operasyon geçireceği bildirildi.
Kulübün açıklaması
Gaziantep FK açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Tayyip Talha Sanuç, Beşiktaş maçının 53. dakikasında Ersin Destanoğlu’nun sert müdahalesiyle yüzüne darbe almış ve oyuna devam edememiştir. Taraflı tarafsız herkes tarafından ‘verilmeyen penaltı’ olarak görülen bu pozisyon sonrası oyuncumuzun maxilla kemiğinde kırık tespit edilmiştir. Detaylı tetkiklerin ardından 11 Aralık Perşembe günü ameliyat olmasına karar verilmiştir. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.”





