5 Ocak 1974 tarihinde İstanbul'da doğan Gören, aslen Ankaralıdır ve eğitimini Ankara, İstanbul ve Amerika'da tamamlamıştır. Kariyerine 2000 yılında Neşe Erberk ajansında mankenlik yaparak başlayan Bozok Gören, aynı zamanda su altı teknolojisi eğitimi almış ve profesyonel bir dalgıç olmuştur.

Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına 2013 yılında katılarak geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınan Bozok Gören, Survivor All Star'a da katılmıştır. Amerika'da tanıştığı eşi Amy ile evli olan Gören'in Gemma Ocean Gören adında bir kız çocuğu bulunmaktadır ve boyu 1.95 cm'dir.

Bozok Gören, Survivor yarışmasında fiziksel gücü ve stratejik oyun tarzıyla ön plana çıkmış, mankenlik ve profesyonel dalgıçlık gibi farklı kariyer yollarında elde ettiği başarılarla çok yönlü bir yeteneğe sahip olduğunu kanıtlamıştır. Özel hayatında ise ailesine büyük önem veren Gören, Survivor yarışmasına katılarak ailesinden uzun süre ayrı kalmış ve bu süreçte hem fiziksel hem de duygusal dayanıklılığını test etmiştir.