Yedeklerden Aysu Keskin'in Mavi takıma, Yağmur Banda'nın ise Kırmızı takıma dahil olduğu duyuruldu.
SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
İlk dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Kırmızı takım 6-3 önde götürdüğü müsabakanın son dakikalarında geriye düştü. Ancak Mavi takım, aldığı üst üste sayılarla haftanın ilk dokunulmazlık oyununu 12-7'lik skorla kazandı.
SURVİVOR'DA HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLACAK?
Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım konseyi düzenledi. Yapılan oylama sonucunda en fazla ismi çıkan yarışmacılar Bozok, Sercan ve Ersin olurken, haftanın ilk eleme adayı Sercan Yıldırım oldu.
RİO KARNAVALI SÜRPRİZİ!
Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyunu sonrasında sürpriz bir açıklama yaparak dans yarışması düzenleneceğini ve kazanan takımın Rio Karnavalı'na gideceğini müjdeledi. Yarışmacılar, 8 profesyonel dansçı eşliğinde özel ders alacak ve bir dakikalık koreografi için mücadele edecekler.