Trendyol Süper Lig’de 20. hafta karşılaşmaları tamamlanırken, oynanan 9 maçta da gol sesi çıktı. Haftayı toplam 26 golle geride bırakan ligde, futbolseverler yine tempolu ve gollü maçlar izledi.

20. hafta maçlarının 6’sında karşılıklı goller atılırken, 3 karşılaşmada ise yalnızca tek takım skor üretti. Haftada Ankara deplasmanında Gençlerbirliği’ne konuk olan Gaziantep FK, gol bulduğu karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Zirve yarışında hata yapmayan Galatasaray, sahasında Zecorner Kayserispor’u 4-0 mağlup ederek puanını 49’a yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Haftanın kapanış maçında ise Fenerbahçe, deplasmanda Kocaelispor’u 2-0 yenerek 46 puanla ikinci sıradaki yerini korudu ve zirve takibini devam ettirdi.

Alt Sıralarda Çekişme Devam Ediyor

Üst sıralarda olduğu kadar alt sıralarda da büyük bir mücadele yaşanıyor. Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Trabzonspor, 42 puanla üçüncü sırada yer aldı. Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük’ü sahasında 2-1 mağlup eden Göztepe 39 puanla dördüncü, TÜMOSAN Konyaspor’u 2-1 yenen Beşiktaş ise 36 puanla haftayı beşinci sırada tamamladı.

Boateng Dönemi Sona Erdi
Boateng Dönemi Sona Erdi
İçeriği Görüntüle

Düşme hattında haftaya başlayan ikas Eyüpspor, deplasmanda Corendon Alanyaspor’u 3-1 mağlup ederek puanını 18’e çıkardı ve tehlikeli bölgenin dışına çıktı. 16’ncı sıradaki Kasımpaşa’nın 16, 17’nci sıradaki Zecorner Kayserispor’un 15, 18’inci ve son sıradaki Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük’ün ise 9 puanı bulunuyor. Alt sıralardaki bu yarışın son haftalara kadar sürmesi bekleniyor.

Muhabir: İbrahim Sağır