Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yürüttükleri aranan şahıslar operasyonu kapsamında iki ayrı hükümlünün izini sürdü. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda:
• Yağma suçundan 11 yıl 5 ay,
• Kasten öldürme suçundan 11 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kişi yakalandı.
Yakalanan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilerek cezaevine gönderildi.

İBB Uygulamasında Veri Sızıntısı İddiası: 6 Tutuklama
İBB Uygulamasında Veri Sızıntısı İddiası: 6 Tutuklama
İçeriği Görüntüle


“Suçluları Yakalamakta Kararlıyız”

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Suçluları yakalamakta kararlıyız. Halkımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımız aralıksız sürecektir” ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca #GaziantepEmniyet etiketiyle kamuoyuna bilgilendirme yapıldı.


Aranan Şahıslara Yönelik Operasyonlar Sürüyor

2025 yılı boyunca Gaziantep’te aranan şahıslara yönelik yürütülen operasyonlarda yüzlerce kişi yakalandı. Özellikle Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinde yapılan uygulamalarda, kamu düzenini tehdit eden suçluların yakalanmasına öncelik veriliyor.
Emniyet yetkilileri, vatandaşların ihbarlarının bu operasyonlarda kritik rol oynadığını belirterek, “Güvenlik birimlerimizle iş birliği içinde olan her vatandaş, suçla mücadelede önemli bir destekçidir” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi