Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Hakları Komitesi tarafından düzenlenen “Baba-Çocuk Sarma Etkinliği”, renkli ve duygusal anlara sahne oldu. Etkinliğe, Gaziantep Valisi’nin eşi Neslihan Çeber, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Umut Zeybek, babalar ve çocukları katıldı.

Gaziantep'te Özel Okul Ücretleri Dudak Uçuklatıyor
Gaziantep'te Özel Okul Ücretleri Dudak Uçuklatıyor
İçeriği Görüntüle

Mutfakta Paylaşım, Sofrada Sevgi

Gastronomi şehri Gaziantep’in kültürel zenginliğini, aile bağlarıyla birleştiren etkinlikte babalar çocukları ile birlikte sarma sardı. Etkinlik boyunca çocuklar hem eğlendi hem de aile içi yardımlaşmanın önemini bir kez daha anladı.

Toplumun Temeli Ailede Atılıyor

Etkinlik sonunda konuşan yetkililer, bu tür faaliyetlerin yalnızca geleneksel tatları değil, kuşaklar arası bağı da güçlendirdiğini ifade etti. Gaziantep’te aile ve çocuk odaklı sosyal çalışmaların artarak süreceği vurgulandı.

Kaynak: Haber Merkezi