Şahinbey Belediyesi, sınava hazırlanan öğrenciler için moral ve motivasyon artırıcı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmada, öğrenciler rehber öğretmenler Şenol Hoca ve Rüştü Hoca ile bir araya geldi. Etkinlikte, sınav sürecine dair ipuçları, verimli çalışma yöntemleri ve sınav kaygısıyla başa çıkma stratejileri paylaşıldı. Yetkililer, öğrencilerin hem akademik hem de psikolojik açıdan desteklenmesinin hedeflendiğini ifade etti.

Rehber Öğretmenlerden Önemli Tavsiyeler

Buluşmada, Şenol Hoca matematik dersine dair önemli ipuçları verirken, Rüştü Hoca sınav stresiyle baş etme ve etkili zaman yönetimi konularında öğrencileri bilgilendirdi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan rehberler, sınav öncesi dönemin planlı ve disiplinli geçirilmesinin önemine dikkat çekti. Etkinlik, öğrenciler arasında yüksek motivasyon yaratırken, sınav kaygısını azaltmayı da hedefliyor.

Gençler İçin Destek Sürecek

Şahinbey Belediyesi yetkilileri, bu tür buluşmaların devam edeceğini belirterek, öğrencilerin yalnız olmadığını hissetmelerinin önemine vurgu yaptı. Belediye, sınava hazırlık sürecinde gençleri çeşitli etkinliklerle desteklemeye devam edeceklerini duyurdu. Bu kapsamda psikolojik danışmanlık, rehberlik ve motivasyon programlarının önümüzdeki haftalarda da sürmesi planlanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi