Şahinbey Belediye Meclisi’nin 2025 yılı kasım ayı 1. birleşimi, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda başlayan oturumda, yoklama ve açılışın ardından bir önceki birleşime ait meclis tutanak özetleri okunarak oylandı.


10 Gündem Maddesi Görüşüldü

Kasım ayının ilk oturumunda meclis gündemine toplam 10 madde alındı. Bu maddelerden 6’sı İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na, 3’ü ise Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Geriye kalan 1 madde ise Teklif Karar olarak doğrudan gündeme alındı. Görüşülen konular arasında imar düzenlemeleri, bütçe planlamaları ve belediye hizmetlerine ilişkin teklifler yer aldı.

Gaziantep Turizmde Yükselişini Sürdürüyor
Gaziantep Turizmde Yükselişini Sürdürüyor
İçeriği Görüntüle


İkinci Oturum 6 Kasım’da

Meclis çalışmalarının devamı niteliğindeki kasım ayı 2. oturumunun, 6 Kasım 2025 Perşembe günü saat 16.00’da yapılacağı açıklandı. İlgili komisyonlara havale edilen maddelerin değerlendirilmesinin ardından, ikinci birleşimde oylamaya sunulması bekleniyor.


Katılım Yoğundu

Şahinbey Belediye Meclisi’nin ilk kasım oturumuna meclis üyeleri yoğun katılım gösterdi. Oturum boyunca alınan kararların, ilçenin kentsel gelişimi ve mali planlaması açısından önemli başlıklar içerdiği belirtildi.

Kaynak: İHA