Yeniden Gaziantep FK’da

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, sezonun ikinci yarısı için önemli bir transfer hamlesi yaparak eski oyuncusu Denis Draguş’u Trabzonspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattı. Kulüp, resmi açıklamasında “Evine hoş geldin Denis Draguş” ifadelerini kullanarak Rumen futbolcunun dönüşünü duyurdu .

Galatasaray maçı öncesi hazırlık

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında yarın akşam saat 20.00’de RAMS Park’ta Galatasaray’a konuk olacak . Kupa maçında forma giymeyen Draguş’un bu kritik karşılaşmada kadroda yer alması bekleniyor. Takımın yaptığı son antrenmanlarda oldukça istekli ve heyecanlı görünen Rumen golcü, yeniden Gaziantep FK forması giymek için sabırsızlandığını ifade etti.

Anadolu Ajansı’ndan TFF’ye Ziyaret
Anadolu Ajansı’ndan TFF’ye Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Draguş’un açıklamaları

Denis Draguş, Galatasaray maçı öncesinde yaptığı değerlendirmede, “Gaziantep FK formasıyla yeniden sahaya çıkmak için çok heyecanlıyım. Şans bulmam halinde elimden gelenin en iyisini yapacağım” sözleriyle hem taraftarlara hem de teknik heyete güven verdi.

Teknik heyetin beklentisi

Gaziantep FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz, cezalı olduğu için Galatasaray maçında kulübede yer alamayacak. Ancak genç teknik adamın Draguş’a güveninin tam olduğu, oyuncunun takıma hücum gücü katacağına inandığı bildirildi. Takımın son haftalardaki moral yükselişiyle birlikte Draguş’un sahada ekstra motivasyon sağlayacağı öngörülüyor.

Muhabir: İbrahim Sağır