İlk Antrenman Basına Açık Yapıldı
Milliler, kampın ilk gününde 15 dakikası basına açık olan bir antrenman gerçekleştirdi. Dinamik ısınma hareketleriyle başlayan çalışmada pas organizasyonları üzerinde duruldu. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Bulgaristan maçının taktik hazırlıkları yapıldı.
Kadroda Eksikler Var
27 kişilik aday kadroda yer alan bazı oyuncular antrenmana katılamadı. Hafif sakatlıkları bulunan Berke Özer ve Uğurcan Çakır dinlendirilirken, Zeki Çelik ve Kenan Yıldız takımdan ayrı düz koşu yaptı. Seyahat programları nedeniyle Deniz Gül ve Ferdi Kadıoğlu kampa geç katılacak. Barış Alper Yılmaz ise cezası nedeniyle Bulgaristan maçında forma giyemeyecek.
Kritik Haftalar Başlıyor
Türkiye, E Grubu’nda şu anda 3 puanla 3. sırada yer alıyor. İlk maçta Gürcistan’ı deplasmanda 3-2 mağlup eden milliler, ikinci karşılaşmada İspanya’ya 6-0 yenilmişti. Grupta İspanya 6 puanla liderken, Türkiye ve Gürcistan 3’er puanla sıralanıyor. Bulgaristan ise henüz puanla tanışamadı.
Maç Programı
• 11 Ekim Cumartesi / 21.45 → Bulgaristan – Türkiye (Vasil Levski Ulusal Stadyumu, Sofya)
• 14 Ekim Salı / 21.45 → Türkiye – Gürcistan (Kocaeli Stadyumu)