Zorlu Deplasmanda Beklenmeyen Mağlubiyet
Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 3. haftasında Konya Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan Gaziantep Basketbol, sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada kırmızı-siyahlılar, özellikle ilk periyotta sergilediği düşük performansla dikkat çekti.
“Maça Yumuşak Başladık, Rakip Cezayı Kesti”
Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Gaziantep Basketbol Baş antrenörü Şemsettin Baş, mücadeleyi şu sözlerle değerlendirdi:
“Deplasmanda, özellikle bu dönemde oynayabileceğimiz en zorlu maçlardan biriydi. Geçen sezon Konya takımı hem Federasyon Kupası’nda final oynadı hem de Türkiye Basketbol Ligi’nde yarı finale kalmış bir ekipti. Böylesine güçlü bir takıma karşı oynamak kolay değil. Maça iyi başlayamadık, ilk periyotta çok yumuşak kaldık ve çok basit hatalar yaptık. Bu da maçın gidişatını belirledi.”
Dersler Çıkarıldı, Gözler Göztepe Maçında
Teknik ekip ve oyuncular, Konya karşısında yaşanan hatalardan ders çıkararak önlerindeki Göztepe maçına odaklanıyor. Gaziantep Basketbol, Pazar günü Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda İzmir temsilcisi Göztepe’yi konuk edecek. Takım, taraftar desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.