Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’de Pazartesi akşamı deplasmanda karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Mirel Radoi’nin ayrılığının ardından çalışmalarını antrenör Mustafa Aksoy yönetiminde sürdüren kırmızı-siyahlılar, dün yaklaşık 1,5 saat süren bir antrenman gerçekleştirdi.

Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, 5’e 2 pas çalışmalarıyla devam etti. Gaziantep FK, antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada gerçekleştirilen taktik ağırlıklı çift kale maçla günü tamamladı.

Gaziantep FK’da bir şok daha
Gaziantep FK’da bir şok daha
İçeriği Görüntüle

Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek olan Gaziantep FK’da, taktik çalışma gerçekleştirilecek.

Kırmızı-siyahlılar, İzmir deplasmanından 3 puanla dönerek önemli bir galibiyet elde etmenin hesaplarını yapıyor.

Muhabir: İbrahim Sağır