Video ve fotoğraf alanlarındaki başarılı çalışmalarıyla bilinen ajans, GAÜN öğrencilerine sinema, videografi ve fotoğrafçılık konularında kapsamlı bir eğitim sunma fırsatı buldu.

Etkinlik, sektörel deneyime sahip fotoğrafçı Erkan Karataş ve videografi uzmanı Alptuğ Özyurt tarafından verilen teorik ve pratik eğitimlerle dolu geçti. GAÜN Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi M. Özer Özkantar'ın açılış konuşmasında belirttiği gibi, etkinlik, öğrencilere teorik bilgilerin yanı sıra uygulama deneyimi kazandırarak kişisel ve bilişsel yetkinliklerini artırmayı hedefledi.

Workshop'un ilk gününde öğrencilere profesyonel ekipmanlarla temel sinema ve videografi yetkinlikleri kazandırıldı. Katılımcılara kamera kullanımı, ışıklandırma, ve diğer temel video araçları hakkında pratik bilgiler aktarıldı. İlk günün sonunda öğrenciler, edindikleri bilgileri kullanarak uygulama yapma şansına sahip oldular.

İkinci gün ise portre ve endüstriyel fotoğrafçılık konularında teorik eğitimler düzenlendi. Uzman eğitmenler, öğrencilere portre ve ürün fotoğrafçılığı tekniklerini öğretirken, etkinlik alanında kurulan fotoğraf stüdyosunda öğrencilere kendi projelerini hayata geçirme imkanı tanındı. Katılımcılar, eğitimin sonunda kendi eserlerini üreterek workshop'u tamamladılar.

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, bu workshop sayesinde sektörel deneyim kazanmanın yanı sıra, fotoğrafçılık ve videografi alanlarındaki temel yetkinliklerini geliştirme fırsatı buldu. Etkinliğin başarılı geçmesinde emeği geçenlere teşekkür eden GAÜN Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi M. Özer Özkantar, öğrencilere bu değerli deneyimi yaşattığı için Digitalartpvstudio Reklam Ajansı'na ve desteklerini esirgemeyen GAÜN yönetimine teşekkürlerini iletti.