Apple TV+'ta yayınlanan ve 2023'e damga vuran dizilerden biri olan Silo'nun ikinci sezonu olacak mı? Neyle ilgili? Oyuncu kadrosunda kimler var? Sizin için yazdık!

Silo dizisinin ikinci sezonu var mı? Bu ne hakkında?

Silo dizisinin ikinci sezonu var mı? Dizi hayranları merakla konunun ne olduğunu sordu. The Silo, Graham Yost tarafından yaratılan ve yazar Hugh Howie'nin 5 Mayıs 2023'te Apple TV+'ta yayınlanmaya başlayan aynı adlı roman serisine dayanan bir Amerikan bilim kurgu distopik televizyon dizisidir. Dizi, dünya nüfusunun 10.000'e düştüğü, insanların devasa yer altı silolarında yaşamaya devam etmeye çalıştığı, dünyanın yaşanmaz hale geldiği karanlık bir gelecekte geçiyor.

Silos dizisinin ikinci sezonu var mı? Bu ne hakkında? Kim oynuyor

Silo, 144 katlı devasa bir yer altı yapısıdır ve sakinler, Silonun düzgün çalışmasını sağlamak için çeşitli işler yaparlar. Silolarda insanlar dış dünya hakkında hiçbir şey bilmiyor çünkü dış dünyanın zehirli ve yıkıcı olduğu düşünülüyor. Dizinin ana karakteri Juliet, Silo'nun mühendislerinden biridir. Juliet silonun içinde meydana gelen bir dizi gizemli olaya karışır. Bu olaylar Juliet'in silonun ve dış dünyanın gerçekliğine bakış açısını değiştirmeye başlar. Dizi, karakter gelişimine güçlü bir şekilde odaklanan sürükleyici bir hikaye sunmak için gerilim, bilim kurgu ve drama türlerini harmanlıyor. Peki Silo dizisinin ikinci sezonu var mı?

Silo Dizisi Sezon 2
Silo dizisi şaşırtıcı ve sürükleyici bir bilim kurgu draması olarak tanımlandı ve eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor. 2. Sezon 20 Temmuz 2023'te yayınlanmaya başlayacak. 2. sezon 10 bölümden oluşuyor. İkinci sezon Juliet'in dış dünyayı keşfetme çabalarına odaklanıyor. Juliet, 1. Sezonda dış dünyanın gerçekten zehirli olduğunu öğrenir. Ama yine de dış dünyayı kurtarmak için bir şeyler yapmak istiyordu, bu yüzden dış dünyaya bir yolculuğa çıkmaya karar verdi.