Temizlik sırasında sert kimyasallar kullanılmamalıdır. Bulaşık yıkama tabletleri güçlü deterjanlar içerdikleri için leke bırakmazlar. Peki fırınınızı nasıl temizliyorsunuz? Detaylar burada...

Fırını temizlemek ev hanımları için zorlayıcı olabilir. Fırın temizliği birkaç aşamadan oluşur. Detaylar burada...

Temizlik uzmanları açıklıyor

Yağ ve kirle kaplanmış bir fırın kapısının nasıl temizleneceğini merak edenler için, temizlik uzmanı lakaplı Bayan Hinch sırlarını açıkladı. Bir hayran "Fırın kapımı nasıl kolayca temizlerim?" diye sordu. Hinch, bulaşık makinesi tableti kullanmayı önerdi.

“En etkili sonuçlar”

Hinch yaptığı açıklamada, "Yıllarca fırın kapaklarını temizlemek için güçlü kimyasal temizleyiciler kullandıktan sonra, birisi bulaşık makinesi tableti kullanmamı önerdi ve bu hayatımı değiştirdi" dedi.

Fırınınızı temizlemek için bulaşık makinesi tableti nasıl kullanılır?

"Sıradan bulaşık makinesi tabletlerinin fırından inatçı lekeleri çıkarabilmesine hayran kaldım. Gerçekten denemeniz gereken harika bir temizleyici." "Tek yapmanız gereken bulaşık makinesi tablet bilgisayarını ıslatmak, camı hafifçe silmek. tableti sürekli suya batırarak nemli tutun ki cam çizilmesin. Fırın camının her yerini sildikten sonra nemli bir bezle silin." Şu cümleye yer verdi:

"Islak çamaşır tabletleri kullanın"

Temizlik uzmanı şöyle açıklıyor: "Tabletlerin fırın yağını ve yiyecek lekelerini çıkarması mantıklı, özellikle de bu tabletlerin pişmiş yiyecekleri bulaşıklardan çıkarması beklendiği için." "Ayrıca, sert toz tabletler aşındırıcı bir yüzeye sahiptir. Yapışan lekeleri çıkarmaya yardımcı olur." lekeler." Ancak fırın camını çizmeyecek kadar yumuşak. Kuru Ovma "Bardağın bütünlüğüne zarar verebilir, bu nedenle ıslak bulaşık yıkama tableti kullanın. Tedavi gibi işe yarar." Bunu şu sözlerle özetliyor: