Rüyada seks yapmayı hayal etmek
Rüyada seks yapmak, rüyayı gören kişinin dileğinin gerçekleşeceğine işarettir. Böyle bir rüyayı görmek aynı zamanda rüyayı gören kişinin tüm hayallerini gerçekleştirebileceğine delalettir.

Rüyada düşmanla seks yapmak
Rüyada düşmanla seks yapmak olumlu gelişmelerden bıkmaya işarettir. Bir kimse rüyada kendisini bir düşman veya hoşlanmadığı bir kimseyle cinsel ilişkiye girdiğini görse, o kimseye karşı büyük bir zafer kazanacaktır.

Rüyada karısıyla seks yaptığını görmek
Rüyasında eşi veya sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiğini gören kişi, aile hayatındaki olumlu gelişmelerden bıkmıştır. Kişinin eşi ve sevgilisiyle mutlu bir hayat yaşayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada teyzesiyle seks yaptığını görmek
Rüyamda teyzemle seks yaptığımı gördüm ve kendimi yorgun hissetmiyordum. Bu rüya kişinin kariyerinin kötüleşeceğine ve kârsız işlere adım atacağına delalettir. Bu nedenle kişinin önümüzdeki dönemde daha dikkatli olması gerekmektedir.

Rüyada ölü biriyle seks yaptığını görmek
Bu rüya kişinin toplumdaki saygınlığının artacağına işaret eder. Rüyanızda ölüyle seks yaptığınızı görmek, işlerinizin iyi gideceğine ve dileklerinizin gerçekleşeceğine yorumlanır.

rüyada başkasının seks yaptığını görmek
Rüyada başkalarının seks yaptığını görmeye, başkalarına yardım etme denir. Rüyayı gören kişi rüyada akraba, arkadaş veya arkadaşlarının birisiyle cinsel ilişkiye girdiğini görse, o kişinin gelecekte o kişiye yardım edeceğine delalet eder.

rüyada başkasının seks yaptığını görmek
Rüyada çok sayıda insanın seks yaptığını görmek, rüyayı gören kişinin çevresinin başarılı insanlarla dolu olacağına ve kişinin kendini yorgun hissetmesine neden olacaktır. Bu durumun önceden bildirilmesi kişiyi cesaretlendirecek ve hayırlı işler yapacaktır.

Rüyada erkek kardeşiyle seks yaptığını görmek
Rüyayı gören kişinin kardeşiyle seks yaptığını görmesi, daha sonra yaptığının yanlış olduğunu anlayacağı anlamına gelir. Bu kişinin çok sinir bozucu bir karar vereceğini veya böyle bir şey yapacağını öngörür.

Rüyada tanımadığınız biriyle seks yapmak
Bir kimsenin rüyada tanımadığı biriyle cinsel ilişkiye girdiğini görmesi, dileğinin gerçekleşeceğine işarettir. Bu durum kişinin aşk hayatında olabileceği gibi iş hayatında da gerçekleşebilir. Rüya görenin kalbinde ne olduğunu görün, o gerçekleşecektir.

Rüyada yaşlı bir kadınla seks yaptığını görmek
Rüyada yaşlı bir kadınla seks yaptığını görmek, rüyayı gören kişinin doğru yola gideceğine işarettir. Bu kişinin isteklerini gerçekleştiremeyeceği, başkalarıyla anlaşamayacağı, zamanı iyi değerlendiremeyeceği, gereksiz işlerle uğraşamayacağı rivayet edilir.

rüyada birinin seninle seks yaptığını görmek
Bu rüya hayatın rahat, zengin, mutlu ve ferah olacağına işaret eder. Böyle bir rüyayı gören kimse kısa sürede tüm sıkıntılarından kurtulacak ve sonrasında çok mutlu bir dönem yaşayacaktır.

Rüyada eşinin başkasıyla seks yaptığını görmek
Rüyada eşinin başkalarıyla cinsel ilişkiye girdiğini görmek ailede huzursuzluk yaşanacağına işarettir. Aynı zamanda bu rüya karı koca arasındaki yanlış anlaşılmaların artacağına ve karı koca arasında birbirlerine saygısızlık etmekten yorulduklarına delalettir.

Akrabalarla seks yapmayı görmek

Rüyayı gören kişinin rüyasında kendisini akrabalarıyla seks yaptığını görmesi iyiye işaret değildir. Can sıkıcı olayların yaşanacağına, hoş olmayan günlerin yaklaştığına delalet eder.

Rüyada eski eşle seks yaptığını görmek ve bundan pişmanlık duymak
Rüyayı gören eski karısıyla seks yapmış ve sonrasında bundan pişman olmuştur, bu da başlangıçta bir hata yaptığını gösterir. Kişinin kendisini küçük düşürücü davranışlardan kaçınması gerektiğini gösterir. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin evli olması, çocuklarına kötü örnek olmaktan kaçınılacağına yorumlanır.