CHP Gaziantep Milletvekilleri Hasan Öztürkmen ve Melih Meriç de Kılıçdaroğlu’na destek için imza veren vekiller arasında yer aldı. CHP 27.Dönem Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan ise Özgür Özel’i destekleyen isimler oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Büyük Kurultay öncesi heyecan dorukta. 4-5 Kasım tarihleri arasında yapılacak Kurultay’da 28.Dönem Milletvekillerinin destek verdiği isimler de netleşti. Alınan bilgilere göre CHP’li 130 vekilden 95’i Kemal Kılıçdaroğlu’nu, 35 vekil ise Özgür Özel’e destek için imza verdi. Vekillerin büyük çoğunluğu Kılıçdaroğlu’nu desteklediği görüldü.

GAZİANTEP VEKİLLERİ KİMİ DESTEKLEDİ?

CHP Gaziantep 28.Dönem Milletvekilleri Hasan Öztürkmen ve Melih Meriç’in Büyük Kurultay’da destek vereceği isim de belli oldu. Öztürkmen ve Meriç, Kılıçdaroğlu’nu destekleyen 95 isim arasında yer aldı.

ESKİ VEKİLLER ÖZEL’İN YANINDA!

CHP Gaziantep 28.Dönem Milletvekilleri, Büyük Kurultay’da Kemal Kılıçdaroğlu’na açık desteklerini açıklarken, CHP 27.Dönem Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan’ın desteklediği isim de belli oldu. Yılmazkaya ve Kaplan, her platformda Genel Başkan Adayı Özgür Özel’e açık desteklerini duyuruyor. CHP Gaziantep’ten Büyük Kurultay Delegesi olan İrfan Kaplan, 4-5 Kasım tarihinde yapılacak Kurultay’da Özel lehine oy kullanacak. Ulaş Şarklı’nın yönetim listesinde Kurultay Delege adayı olan Yılmazkaya ise desteğini Özel lehine çalışarak gösterecek… AYHAN DUMAN