Silverdin Krem Artıları:

Kızarıklığı, şişliği ve ağrıyı gidermek için yanık sonrasında Silverdin kremini hızlıca uygulayın. İçerdiği aktif maddeler nedeniyle cilt üzerinde olumlu etki gösterir. Özellikle gümüş sülfadiazin içeriği cilt yüzeyinde bakterilerin çoğalmasını engelleyerek enfeksiyon riskini azaltır. Bu krem ​​yanık ve yaraların tedavisinde etkili bir seçenektir.

Silverdin Krem nasıl kullanılır?

Silverdin kremini kullanırken doktorunuzun tavsiyelerine uymanız önemlidir. Genel kullanım talimatları aşağıdaki gibidir:
Tedavi edilecek alanı temizleyin.
Yaraya veya yanığa ince bir tabaka merhem sürün.
Varsa tedavi edici bir bandajla sıkıca sarın veya steril bir bezle örtün.

Günde bir kez kullanmanız yeterlidir.

Silverdin krem ​​fiyatı:

Silverdin kremi reçeteli veya reçetesiz olarak satın alınabilir. Devletler reçeteli ilaç satışı yoluyla kısmi teminat sağlayabilir. Reçetesiz Silverdin kremin fiyatı 2023 yılında yaklaşık 119 TL'dir.

Silverdin Krem kullanırken dikkat edilmesi gerekenler:

Bu kremi kullanırken herhangi bir alerjik reaksiyon veya yan etki fark ederseniz derhal bir sağlık uzmanına başvurmalısınız. Kremin içeriğindeki maddelere duyarlı kişiler hafif yan etkiler yaşayabilir. Bunlar arasında dökülme, renk değişiklikleri, kaşıntı, tahriş, sıcaklık hissi, nefes almada zorluk ve mide bulantısı sayılabilir.