Edinilen bilgiye göre Gaziantep otoyolunun Nurdağı istikametindeki son tünel çıkışı olan Gökçedere mevkisinde dehşet verici bir kaza meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi ağır yaralandı; araçlarda ise büyük çaplı yangın çıktı. İddiaya göre, seyir halinde olan iki motosiklet grubuna arkadan gelen bir kurtarıcı çekici araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletlere hemen arkasından gelen tır da çarparak kazaya karıştı. Her iki ağır vasıta, motosikletleri ve üzerindeki sürücüleri metrelerce sürükledi.
1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişinin İki Ayağı Koptu
Kazanın ardından edinilen ilk bilgilere göre, motosikletlerden birinin sürücüsü olan erkek şahıs olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer motosiklette bulunan kadın sürücünün ise her iki ayağı koptu. Yaralı kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hızla hastaneye kaldırıldı.
Tır ve Çekicide Yangın Çıktı
Çarpışmanın etkisiyle kurtarıcı araç ve tırda yangın çıktı. Otoyolu alevlerin sardığı olayda, bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Olay yerine gelen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri, yaralıları tahliye ederek duruma müdahale etti.
Yetkililer olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, kazanın kesin nedeni yapılacak teknik incelemenin ardından netlik kazanacak.