Edinilen bilgiye göre, görev sırasında fenalaşarak baygınlık geçiren Er Eyüp Güner, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Güner’in şehadeti, memleketi Gaziantep’te büyük üzüntüye yol açtı.
Gaziantep ve Nizip Yasta
Acı haberin ulaşmasının ardından Nizip ilçesi ve Gaziantep genelinde büyük bir hüzün yaşandı. Şehidin ailesine acı haber askeri yetkililer tarafından iletildi.
Ali Şahin’den Başsağlığı Mesajı
Gaziantep AK Parti Milletvekili Ali Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şehit Er Eyüp Güner için taziye mesajı yayımladı. Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Gaziantep, Nizip nüfusumuza kayıtlı, Tokat 48’inci Piyade Er Eğitim Alayı emrinde görevli kahraman evladımız Er Eyüp Güner, geçirdiği baygınlık ve rahatsızlık sonucu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve şehadete yürümüştür. Kahraman askerimize Rabbimden rahmet ve mağfiret, kederli ailesine sabr-ı cemil, hemşehrilerimize ve milletimize başsağlığı diliyorum.”