6 Şubat 2023 depreminin 3. yıl dönümünde Gaziantep Futbol Kulübü, Ankara’da oynanan maç öncesinde anlamlı bir farkındalık çalışmasına imza attı. Kırmızı-siyahlı futbolcular, ısınmaya depremi unutturmayan mesajlarla çıktı.

Unutmadık, Unutmayacağız

Gaziantep FK’lı oyuncular, üzerinde “6 Şubat 2024 Unutmadık, Unutmayacağız” ifadesinin yanı sıra depremden etkilenen 11 ilin isminin yer aldığı siyah tişörtlerle sahaya çıktı. Bu anlamlı görüntü, tribünlerde bulunan taraftarları ve futbol kamuoyunu duygulandırdı.

Duygusal Anlar

Sangare’den Gaziantep FK Formasıyla İlk Gol
Sangare’den Gaziantep FK Formasıyla İlk Gol
İçeriği Görüntüle

Depremi birebir yaşayan isimler arasında yer alan Alexandru Maxim başta olmak üzere bazı futbolcuların, o günleri yeniden hatırladığı ve duygusal anlar yaşadığı gözlendi. Kırmızı-siyahlı futbolcuların bu duyarlı davranışı tribünlerden alkış alırken, karşılaşma öncesi benzer acıların bir daha yaşanmaması için dualar edildi.

Muhabir: İbrahim Sağır