Trendyol Süper Lig'de Erzurumspor karşısında sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrılan Gaziantep Futbol Kulübü, savunma hattında yaşadığı krizlerle sarsılmaya devam ediyor.
Savunmanın iki önemliisinden biri olan Ulrich Meleke’nin sakatlığının henüz geçmemesi ve Arda Kızıldağ’ın iğneyle sahaya çıktığı süreçte takımın savunmadaki tek güven veren ismi olan Myent Abena, Erzurumspor karşılaşmasında sarı kart gördü.
9. Haftada 4. Sarı Kartını Gördü
Ligin henüz 9. haftasında bu sezonki 4. sarı kartını gören Myent Abena cezalı duruma düştü. Deneyimli futbolcu, cezasından dolayı gelecek hafta Pazar günü deplasmanda oynanacak kritik Trabzonspor mücadelesinde sahada yer alamayacak.
Zaten sakatlıklarla ve kadro darlığıyla boğuşan kırmızı-siyahlı camiada Abena'nın da cezalı duruma düşmesi teknik heyetin ve yönetimin canını oldukça sıkarken, zorlu Trabzonspor deplasmanı öncesinde savunma hattında nasıl bir kadro tercihi yapılacağı merakla bekleniyor.




