Kamil Ocak Spor Salonu’nun önceki gün hizmete açılmasının ardından, Süper Lig’de mücadele eden Gaziantep Basketbol da yeni salona geçiş için çalışmalarına başladı. Uzun süredir maçlarını Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda oynayan kırmızı-siyahlı ekibin, kalan iç saha karşılaşmalarını Kamil Ocak Spor Salonu’na taşıması planlanıyor.

Son Maç Olabilir

Gaziantep Basketbol, yarın Kahramanmaraş İstiklalspor ile Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Bu müsabakanın, kırmızı-siyahlıların söz konusu salondaki son maçı olabileceği ifade ediliyor.

PFDK Ceza Kararlarını Açıkladı
PFDK Ceza Kararlarını Açıkladı
İçeriği Görüntüle

Yeni Salonda Parkeye Çıkması Bekleniyor

Kamil Ocak Spor Salonu’nda yalnızca bazı küçük eksiklerin kaldığı, bu detayların giderilmesinin ardından Gaziantep Basketbol’un yeni salonuna geçmesinin önünde bir engel kalmayacağı belirtiliyor. Takımın, ligin ikinci yarısında evinde oynayacağı Balıkesir ya da iki hafta sonra Konya Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasıyla birlikte yeni salonda parkeye çıkması bekleniyor. Edinilen bilgilere göre kırmızı-siyahlıların 2 ila 3 hafta içinde Kamil Ocak Spor Salonu’na taşınabileceği öğrenildi.

Muhabir: Mustafa Teke