Yapı Kredi, hem yeni müşteriler kazanmak hem de mevcut müşterilerini memnun etmek amacıyla çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Yaz sezonuyla birlikte, özellikle tatil ve ulaşım alanında ağırlıklı olarak düzenlediği kampanyalarla dikkat çeken Yapı Kredi, yeni bir kampanya başlattı.
Banka, ulaşım sektöründe Türk Hava Yolları (THY), AJet, Pegasus ve SunExpress ile iş birliği yaparak, kampanyaya dahil olan müşterilere 400 TL değerinde Opet Puan sunuyor.
Kampanyadan yararlanmak için, Opet Worldcard ile THY, AJet, Pegasus ve SunExpress'te 31 Temmuz 2024'e kadar yapılan 4 bin lira ve üzeri alışverişlerde 400 TL Opet Puan verilecektir.
Kazanılan Opet Puanlar, anlaşmalı OPET istasyonlarında akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılabilir. Kampanyaya sadece World Mobil uygulaması üzerinden katılınabilir ve her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilir.
THY, AJet, Pegasus ve SunExpress'in resmi siteleri ve satış noktalarından yapılan alışverişler kampanya kapsamına dahildir.
Kampanya dahil işlemler için Yapı Kredi'nin belirlediği sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.
Kampanyadan elde edilen Opet Puanlar, 5 Ağustos'ta Opet Worldcard'lara yüklenecek ve 6 Ağustos itibarıyla kullanılmaya başlanabilecek. Opet Puanlar, 5 Eylül'e kadar kullanılabilir ve kullanılmayan puanlar 6 Eylül'de iptal edilecek.
Kampanyaya katılmak için World Mobil uygulaması üzerinden kayıt olunması gerekmektedir.