Gaziantep FK’da Sırbistan Kampı Öncesi Yoğun Mesai
Gaziantep FK’da Sırbistan Kampı Öncesi Yoğun Mesai
İçeriği Görüntüle

aponya'nın ev sahipliğinde Osaka kentinde düzenlenen 2026 Voleybol Milletler Ligi (VNL) üçüncü hafta müsabakaları başladı. A Milli Kadın Voleybol Takımı, bu etapta çıktığı ilk, turnuva genelindeki onuncu karşılaşmasında ABD ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli anlara sahne olan ve karar setine uzayan müsabakada rakibine 3-2 yenilen milliler, üçüncü hafta etabına mağlubiyetle başlangıç yaptı.

Karar Setinde ABD Üstünlüğü

Karşılaşma boyunca iki kez geriye düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmayarak skoru eşitlemeyi başaran milli takım, müsabakanın galibini belirleyecek olan beşinci seti 15-8 kaybederek parkeden mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte milliler, Milletler Ligi'ndeki puan mücadelesinde kritik bir virajı geride bırakmış oldu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya etabındaki üçüncü müsabakasında ev sahibi Japonya ile kozlarını paylaşacak. Bugün saat 13.20'de başlayacak olan bu kritik karşılaşma, TRT Spor ve S Sport ekranlarından sporseverlerle naklen buluşacak.

Muhabir: İbrahim Sağır