Beşiktaş, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Nijeryalı sağ bek Bright Osayi-Samuel ile 3 yıl süreyle anlaşmaya vardı. Buna göre 27 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı ekipten yıllık 1,9 milyon euro maaş alacak.

Osayi-Samuel’in Kariyer Yolculuğu

Fenerbahçe, Osayi-Samuel’i 2021 yılının ocak ayında QPR’dan kadrosuna katmıştı. Geçtiğimiz sezonda sarı-lacivertli formayla toplamda 36 resmi karşılaşmaya çıkan tecrübeli oyuncu, 2 asist yapmıştı.

Beşiktaş’ın Transfer Görüşmeleri ve Diğer İmzalar

Beşiktaş uzun süredir Osayi-Samuel ile temastaydı. Ayrıca sol bek pozisyonu için Benfica’dan bonservisi bulunan ve geçen sezonu Hoffenheim’da kiralık olarak geçiren David Jurasek ile de anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe Yeni Transferini Resmen Açıkladı
Fenerbahçe Yeni Transferini Resmen Açıkladı
İçeriği Görüntüle

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Osayi-Samuel’in yıllık 2,5 milyon euro talebi nedeniyle bir süre duran pazarlıklar, oyuncunun Beşiktaş’ın 1,9 milyon euro önerisini kabul etmesiyle yeniden ivme kazandı. 3 yıllık sözleşme yapılması kararlaştırıldı. Menajeri kısa süre önce İstanbul’a geldi ve oyuncunun yakın zamanda imza atması bekleniyor. Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 39 maçta görev alan Osayi-Samuel, yeni takımında da sağ bekte görev yapacak.

Kaynak: Haber Merkezi