Gaziantep FK’nın bu sezon 11’in vazgeçilmez isimlerinden olan İspanyol stoper Luis Perez, Kocaelispor karşılaşmasından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi. Perez, son iki maçta alınan puanların takımın özgüvenini yükselttiğini belirtti.

Gaziantep Basketbol, yeni salonda sahaya çıkıyor
Gaziantep Basketbol, yeni salonda sahaya çıkıyor
İçeriği Görüntüle

Sezona iyi bir başlangıç yapan ve ilk 11’de düzenli olarak forma giyen Perez, Kocaelispor karşılaşması öncesinde takımın hedeflerini değerlendirdi.

Son iki maçta ortaya koydukları oyun ve aldıkları puanların takımın özgüvenini artırdığını belirten Luis Perez, tek düşüncelerinin bu çıkışı Kocaelispor karşısında da sürdürmek olduğunu ifade etti.

Kocaelispor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten İspanyol savunma oyuncusu, taraftarları mutlu etmek için sahada ellerinden gelenin en iyisini yapmak adına mücadele edeceklerini söyledi.

Muhabir: İbrahim Sağır