Rahatsızlığı Nedeniyle İzmir’de Tedavi Gördü
Geçtiğimiz hafta içinde İzmir’de hastanede tedavi gören Başkan Memik Yılmaz, daha sonra evinde istirahata çekildi. Bu süreç nedeniyle Kayseri deplasmanında takımının yanında olamadı.
Göreve geldiği günden bu yana hiçbir maçı kaçırmayan Başkan Yılmaz, rahatsızlığı sebebiyle ilk kez takımını yalnız bırakmak zorunda kaldı.
Galibiyet Morali
Kayserispor karşısında alınan 3-0’lık galibiyet, Başkan Yılmaz’a büyük moral oldu. Takımının sahada gösterdiği mücadele ve elde edilen tarihi deplasman zaferi, yönetim cephesinde de sevinçle karşılandı.
Maçın ardından teknik direktör Burak Yılmaz’ı telefonla arayan Başkan Memik Yılmaz, galibiyetten dolayı takımı tebrik etti. Oyuncuların sahada gösterdiği performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Yılmaz’ın mesajı, teknik heyet ve futbolcular için ekstra motivasyon kaynağı oldu. Gaziantep FK, bu galibiyetle hem puan hem de moral açısından önemli bir kazanım elde etti.





